Haberler
Yağlı Boya Resim Kurslarında Yapılması Gerekenler

Resim farklı bir sanat dalı olarak birçok kişinin ilgisini çekiyor. Bu nedenle de kurslara yoğun talep olmaktadır. Bu alanda kendisini daha fazla geliştirmek isteyenler için de yağlı boya resim kursları hizmet vermektedir. Ancak başarılı bir eğitim alabilmek için kursiyerlerin de sorumluluğu bulunuyor. Malzemelerin gerektiği gibi alınması eğitim verimi için önemli olmaktadır.

Bu sayede özel bir eğitim olan resim kursu derslerinde yaşanan sorunlar da en aza indirilmektedir. Derslerde gereken disiplin içinde çalışmak da gerekliliklerden bir tanesidir. Konsantrasyonun bozulması hem eğitmen hem de öğrenci için büyük sıkıntı yaratmaktadır. Bu durumda kişilerin ders dışı konuları kurs sonrasına saklaması çözüm olarak ortaya çıkıyor.

Yukarıda bahsedilen disiplin tüm eğitimler için geçerli olmaktadır. Bir kişinin hatası ortamdaki diğer insanları da etkileyebiliyor. Farklı hobileri ve ilgi alanları bulunanlar için de kurslara katılım mümkün olmaktadır. Oyunculuk kursu da günümüzde birçok kurum tarafından açılmaktadır. Ayrıca tüm eğitimlerde aynı ciddiyeti benimsemek birçok kişi için faydalı olmakta ve eğitimi gereken aşamaya ulaştırmaktadır. 

 

Resim Kursları

SAGEP Sertifika Programı

orta

Royal Schools of Music

alt sağ

Kalite Belgemiz

orta

Makaleler

KURS ÜCRETLERİ

KURSLARIMIZDA SENET, SÖZLEŞME VE BENZERİ  UYGULAMALARDA BULUNMUYORUZ. AMACIMIZ, SİZİN ZORUNLU OLARAK DEĞİL MEMNUN KALDIĞINIZ VE İHTİYACINIZ SÜRESİNCE KURSLARIMIZA DEVAM ETMENİZDİR.AYLIK KURS ÜCRETLERİMİZ                                     ...

RİTMİK JİMNASTİK KURSLARI

Sadece kadınların yer aldığı Olimpik bir Jimnastik branşıdır.Sporcuların müzik eşliğinde, aletli ya da aletsiz olarak gerçekleştirdiği bu spor dalı,hareketleri estetik ve uyum içinde gerçekleştirerek vücutta belli bir proporsiyon (vücut orantısı) sağlar.Bale ve Jimnastiğin harman bulmuş halidir. Bu nedenle vücuda estetik...

Adres:Caferağa Mah. Alb. Faik Sözdener Sok. Çetintaş İş Merkezi No. 13/1 Kadıköy / İSTANBUL
Tel : (0216) 418 64 96
E-mail : kadikoyguzelsanatlar@gmail.com   Kadiköy Güzel Sanatlar © 2018



facebook twitter

Kurumumuz Pazartesi ve Salı Günü Hariç Hergün Açıktır.